Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Luxe, vrijheid en comfort in de LUX-camp Mobile Homes

Kamperen is heerlijk buitenzijn. Genieten van de natuur en de frisse buitenlucht, en met volop speelplezier voor de kinderen. Maar kamperen is ook modder, nat tentzeil en kleumen bij een petroleumstelletje. Of niet? Nee, die tijd ligt voorgoed achter ons! In een luxe camping stacaravan geniet u alleen maar van de voordelen van kamperen. Reserveer vandaag nog om verzekerd te zijn van de beste stacaravans op de allerbeste plekjes! Lees meer...

Stacaravan

Kies deze vakantie een stacaravan voor een zorgeloos verblijf

De meest populaire vakantiebestemmingen in Europa zijn nog steeds Frankrijk en Spanje. Op een steenworp afstand van het azuurblauwe water vindt u talloze luxe LUX-camp Mobile Homes. Over het algemeen is een vakantie in deze geliefde gebieden bijna onbetaalbaar – een vakantie in een stacaravan kunt u echter zo duur maken als u zelf wilt. In de stacaravans is alles aanwezig om zelf te koken, maar natuurlijk staat niets u in de weg om de lokale keuken te proberen in de eethuisjes langs de boulevard. 's Ochtends ontbijt u heerlijk buiten op de camping voor de stacaravan met een vers croissantje en een café-au-lait.

Watersport, snorkelen en duiken zijn geliefde bezigheden aan de Franse en Spaanse kust. Vraag hierover informatie op de camping. Wilt u een rustig dagje op de camping? Geen probleem, want de kinderen vinden er hun eigen weg. Op de meeste campings worden activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Kijk hiervoor op de site. Niets staat u in de weg voor een perfecte, betaalbare vakantie. Boek nu!