Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Welkom bij LUX-camp camping Larochette in Luxemburg
Luxemburg is een land vol verrassingen voor de vakantieganger. Van een winkeldagje tot een actieve dag in de natuur, gecombineerd met een verblijf in een luxe stacaravan, hier is het mogelijk! Boek nu uw verblijf op een LUX-camp vakantiecamping in Luxemburg! Lees meer...

CAMPING IN LAROCHETTE

Waarom kiezen voor een verblijf op een camping bij Larochette in Luxemburg?

Luxemburg staat niet voor niets als stad op de UNESCO-lijst van wereldmonumenten. In de wijde omgeving kunt u wandelingen maken in de prachtige natuur, de Ardennen bezoeken, talloze gebouwen en musea bezichtigen en genieten van de beste restaurants. Larochette biedt de kampeerder een camping met een luxe stacaravan in een groene omgeving, met alle voorzieningen.

De highlights van een verblijf bij Larochette in Luxemburg zijn:

Bij Larochette zijn de voorzieningen uitstekend, van een groot zwembad tot een goede snackbar.

De verdedigingswerken van de stad Luxemburg zijn een bezoek meer dan waard.

Fietsen of wandelen in de Ardennen is een must!

Het Mullerthal vol diepe kloven en steile rotsen is een ervaring op zich!

Kamperen in Luxemburg en Strand en natuur bij Larochette in Luxemburg

Kamperen in Luxemburg

Luxemburg is een prettige locatie voor een vakantie voor zowel het gezin, de sportieve vakantieganger, als de shop-liefhebber. Hoewel de zomertemperatuur op z'n hoogst is in juli en augustus, biedt ieder seizoen haar eigen pluspunten voor een bezoek. Zo kan men op sommige plekken zelfs de ski's aantrekken in de winter! Wilt u liever een dagje ontspannen bij uw luxe stacaravan? Dan biedt LU-camp camping Birkelt zelfs een openluchtbioscoop, tennisbanen en een overdekt zwembad. Geniet van voorzieningen met 5 sterren en camping luxe met een eigen stacaravan!

Strand en natuur bij Larochette in Luxemburg

De omgeving van Larochette en camping Birkelt bieden veel mogelijkheden tot recreatie in de natuur voor het hele gezin. Zo is er de prachtige ruïne bij Beaufort en een kasteel bij de toeristische stad Vianden! Hier kunt u terecht voor een heerlijke wandeling door de prachtige bossen en de omgeving. Houdt u van goede wijnen? Dan is een middagje in Grevenmacher aan de Moezel een must. Huur fietsen of beklim een steile wand in de natuur, of ga een dagje winkelen in Luxemburg of Maastricht (op slechts een uurtje rijden afstand met de auto). In Maastricht kan men zelfs een fietstocht maken door de grotten.

Bezienswaardigheden in Larochette

Bezienswaardigheden in Larochette

Het prachtige uitzicht vanaf de ruïne van kasteel Larochette mag niet ontbreken tijdens uw vakantie in Luxemburg. Bekijk de kerk met art-nouveau fresco's of ga op pad door Larochette met een van de verkrijgbare wandelroutes.

Het Bleech-plein in het centrum van Larochette is een heerlijke plek om te genieten van goed eten en de streekwijnen. Hier vindt u restaurants en bars. Larochette is een heerlijke uitvalsbasis voor dagtrips en het terugkeren naar uw luxe camping in de avond is iets om naar uit te kijken!