Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Leer Drenthe beter kennen
Wij kennen Drenthe! Een camping vakantie in Drenthe biedt u prachtige nationale parken, mooie bezienswaardigheden en gezellige Drentse dorpjes. In de provincie Drenthe staat de gastvrijheid voorop. Onze adviseurs hebben de meeste campings bezocht. Zij kunnen u daardoor uitstekend adviseren bij de keuze voor uw volgende camping vakantie. Vind en boek nu uw volgende camping vakantie via onze website of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Lees meer...

Camping in Drenthe

Waarom kiezen voor een camping vakantie in Drenthe?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een camping vakantie in Drenthe.

Hoogtepunten van Drenthe zijn:

  • Bezoek de hunebedden in Borger
  • Schilderachtige historische dorpjes zoals Oosterhesselen, Zuidlaren en Dwingeloo
  • Het indrukwekkende kamp Westerbork
  • Ga met de kinderen naar Wildlands Adventure Zoo Emmen
  • Verken het gebied rondom Drenthe

    Als u kiest voor een camping vakantie in Drenthe geniet u van rust en natuur. De gastvrijheid van de bevolking zorgt ervoor dat u zich meteen op uw gemak voelt. Tijdens een vakantie naar dit gebied mag een bezoek aan de hunebedden in Borger niet ontbreken. Deze hunebedden zijn in de prehistorie ontstaan. De grote zwerfkeien werden door gletsjers meegevoerd. U vindt in dit dorp maar liefst elf hunebedden. In het hunebedmuseum vindt u meer informatie over deze gigantische grafmonumenten.

    Een van de mooiste dorpen in Drenthe is Orvelte. Hier vindt u schitterende rietgedekte Saksische boerderijen. Een wandeltocht door het dorp neemt u mee naar de tijd van weleer. Regelmatig vinden hier bijzondere themadagen en evenementen plaats. In het dorp Zuidlaren vindt u maar liefst tien brinken. Een brink is een soort dorpspleintje met pittoreske cafés en oude huisjes. Hier strijkt u even heerlijk neer en geniet van een lekker kopje koffie.