Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Leer Hamburg beter kennen
Wij kennen Hamburg! Tijdens een camping vakantie in Hamburg bevindt u zich in de op één na grootste stad van Duitsland. U vindt hier historische bezienswaardigheden, de mooiste kunst, een schitterende natuur en gezelligheid op uw vakantie camping. Onze adviseurs hebben de meeste campings bezocht en kunnen u daardoor persoonlijk advies geven wat betreft de keuze van uw camping vakantie. Vind en boek nu uw volgende camping vakantie via onze website of neem telefonisch contact op met een van onze adviseurs. Lees meer...

Camping in Hamburg

Waarom kiezen voor een camping vakantie in Hamburg?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een mooie camping vakantie in Hamburg.

Hoogtepunten van Hamburg:

  • Wandel door het imposante gebied aan de haven
  • Het historische centrum met gebouwen als het 17-eeuws handelskantoor en historische koopmanspanden
  • Maar liefst vijf grote kerken
  • Heerlijk winkelen in de vele winkelstraten
  • Verken het gebied rondom Hamburg

    Hamburg is een geweldige stad om per fiets te ontdekken. Er zijn tal van plekken waar u een fiets kunt huren. Bovendien beschikt de stad over een geweldig openbaar vervoer netwerk waarmee u gemakkelijk alles bereikt. De moderne stad beschikt over een geweldige kunstverzameling. De Hamburger Kunsthalle is voor de ware kunstliefhebber een aanrader. De Kunsthalle is zowel een museum als een hal waar exposities worden georganiseerd.

    Een bezoek aan Hamburg is niet compleet zonder een van de kerken te bezoeken die de stad rijk is. De belangrijkste kerken zijn St. Katharinen, St. Patri, St. Jacobi, St. Nikolai en St. Michaelis. Tijdens een bezoek aan de oude binnenstad kunt u diverse historische panden bezichtigen. Zo geniet u van zowel historische bezienswaardigheden als hedendaagse kunst.