Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Genieten op de camping in Brandenburg
In Brandenburg wordt het woord water met een hoofdletter geschreven. Want meren en rivieren markeren het landschap en bieden overal verkoeling. Huur een kano of SUP om de prachtige natuur vanuit een ander perspectief te ontdekken. Verschillende natuurparken en kleine, charmante dorpjes nodigen u uit om de cultuur van Brandenburg te leren kennen. Lees meer...

Camping Brandenburg

Zien en doen in Brandenburg

De regio Brandenburg biedt een grote verscheidenheid aan zwemmogelijkheden. Verken het Stechlinmeer of het Werbellinmeer, twee grotere meren in de regio. Maar ook kleinere wateren hebben hun charme. In ieder geval zult u blij zijn met de uitstekende waterkwaliteit. Beleef de pure natuur en wandel over de paden van het blotevoetenpark Beelitz-Heilst├Ątten, met meer dan drie kilometer wandelpaden met een grote verscheidenheid aan bodemsoorten en 60 natuurbelevingsstations.

Voor wat meer actie kunt u terecht in het Holland Park. U vindt er een overdekte speeltuin met reuzenglijbanen, een klimhal, een peutergedeelte, een softbalschietbaan en een bijna 21 meter hoge glijtoren.

Potsdam is de perfecte plaats voor een stedentrip. De architectuur van Potsdam weerspiegelt de geschiedenis van de stad.

Hoewel de regio Brandenburg wel geori├źnteerd is op de stad Berlijn, hoort Berlijn niet bij de regio Brandenburg. Vroeger was dit wel het geval, maar sinds 1920 ligt de stad er als een enclave middenin.