Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Wij kennen Rijnland-Palts!
Tijdens uw verblijf in Rijnland-Palts heeft u een veelzijdige vakantie. U treft er historische steden aan, maar ook romantische burchten, beroemde wijnstreken en een schitterende natuur wachten erop ontdekt te worden. Onze adviseurs hebben de meeste vakantie campings bezocht. Daarom kunnen zij u een uitstekend persoonlijk advies geven. Vind en boek nu uw volgende camping vakantie in Rijnland-Palts of neem telefonisch contact op met een van onze adviseurs. Lees meer...

Camping in Rijnland-Palts

Waarom kiezen voor een camping vakantie in Rijnland-Palts?

Er zijn verschillende redenen om voor een mooie camping vakantie in de regio Rijnland-Palts te kiezen.

Hoogtepunten van Rijnland-Palts:

  • Diverse sportactiviteiten als wandel- en fietstochten
  • Bezoek de romantische hoofdstad Mainz
  • Rijke erfenis van kuuroorden en mineralen bronnen
  • Ideale bestemming voor een ontspannen vakantie
  • Verken het gebied rondom Rijnland-Palts

    In deze prachtige streek heeft u een enorme variatie aan mogelijkheden. Zo kunt u de hoofdstad Mainz bezoeken. Deze romantische middeleeuwse stad ligt aan de Rijn en heeft een oud karakter. U mag de keizerlijke kathedraal en de vele gezellige pleinen zeker niet missen. Als u van wijn houdt, moet u zeker de Duitse Wijn Route volgen. Dit is de oudste route van het land en brengt u langs vele wijnhuizen en prachtige kastelen.

    Verspreid over de regio Rijnland-Palts vindt u vele kuuroorden waar u zich heerlijk kunt laten verwennen. Ook de kinderen zullen een geweldige vakantie hebben. Voor hen is het attractiepark Holiday Park een aanrader. Dit attractiepark begon ooit als een sprookjesbos, maar is tegenwoordig uitgegroeid met waterpret en achtbanen. Zowel jong als oud zal een onvergetelijke vakantie beleven in Rijnland-Palts.