Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Leer Mecklenburg-Voor-Pommeren beter kennen
Wij kennen Mecklenburg-Voor-Pommeren! Tijdens een camping vakantie in Mecklenburg-Voor-Pommeren heeft u de keuze uit diverse landschappen. Zo kunt u heerlijk vertoeven aan het strand, of een lange wandeling in de bossen maken. De campings liggen dicht bij de zee, waardoor het een perfecte regio is voor watersporters. Onze adviseurs hebben de meeste campings bezocht, waardoor ze u van een persoonlijk advies kunnen voorzien. Vind en boek nu uw volgende vakantie camping via onze website of neem telefonisch contact op met een van onze adviseurs. Lees meer...

Camping in Mecklenburg-Voor-Pommeren

Waarom kiezen voor een camping vakantie in Mecklenburg-Voor-Pommeren?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een camping vakantie in Mecklenburg-Voor-Pommeren.

Hoogtepunten van Mecklenburg-Voor-Pommeren:

  • Afwisselend landschap van de zee tot en met het bos
  • Bezoek steden als Wismar, Stralsund en Güstrow
  • De ideale keuze voor een gezellige familievakantie
  • Stranden in Mecklenburg-Voor-Pommeren

    De regio Mecklenburg-Voor-Pommeren beschikt over een aantal schitterende stranden. Bij Bodden vindt u vele inhammen, waar u fijn met het gezin aan de beschutte baaien kunt vertoeven. Een bekende oude badplaats in de regio is Heringsdorf. Hier kunt u genieten van een drankje aan het strand bij de vele cafés en restaurants. 

    Een andere badplaats in de regio is Ahlbeck. Deze plaats beschikt over een fantastisch groot zandstrand, waar vele toeristen jaarlijks graag gebruik van maken. Heeft u geen zin om aan de zee te zonnen? In de streek Mecklenburg-Voor-Pommeren ligt het grootste meer van Duitsland, te weten de Müritz. U kunt aan de oevers zonnen of heerlijk zwemmen in het frisse water.