Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Zwemmen en wandelen op de camping in de Franse Alpen
De Franse Alpen zullen zowel natuurliefhebbers als gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en zuivere plek om hun vakantie op een camping door te brengen, bekoren. Tussen de bossen, de eeuwige besneeuwde bergen, meren en watervallen, zijn er tal van activiteiten mogelijk om de Franse Alpen in al zijn vormen te bedwingen tijdens een vakantie op uw favoriete camping. Lees meer...

Campings in Franse Alpen

We kennen de Franse Alpen...

De Franse Alpen, gelegen in het oosten van Frankrijk, zijn indrukwekkend door de verscheidenheid aan landschappen en dorpen in de regio. In de Vercors ontdekt u prachtige kloven omgeven door bergen en uitgestrekte bossen. Aan de kant van Aix-les-Bains is het welzijn een must, met de wereldberoemde thermale baden en de ruïnes van de Romeinse baden.


Waarom gaat u op vakantie naar een camping in de Franse Alpen?

Voor iedereen die op vakantie wil gaan biedt de Franse Alpen vele bezienswaardigheden en activiteiten, zoals :

  • Mont Blanc op een hoogte van meer dan 4000 meter
  • Steden zoals Evian en Grenoble
  • Het meer van Annecy
  • de thermale baden van Aix-les-Bains

Ontdek de Franse Alpen

In Chambéry staat een van de oudste kastelen van Frankrijk. Er worden rondleidingen georganiseerd, waar u een bezoek kunt brengen aan een van de salons, ingericht in de stijl van Lodewijk XVI. In Chamonix kunt u met de kabelbaan naar de Aiguille du Midi, die een adembenemend uitzicht biedt op de Mont-Blanc, de vallei en de Bossons-gletsjer! Of neem de boemeltrein naar de gletsjer. Tussen bergen en meer ligt het stadje Annecy met haar kanalen die de stad doorkruisen. Aix-les-Bains is een kuuroord, ideaal om te genieten van de thermale baden. Sportieve vakantiegangers vermaken zich met wildwatervaren in het afwisselende berglandschap. Paragliding en canyoning zijn ook spannend. Zomerrodelen is leuk met de kinderen. Natuurlijk lokken de vele kristalheldere bergmeren u om te zwemmen en af te koelen op een warme dag.