Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Het landschap van de Ardennen wordt gekenmerkt door bossen en heuvels in het zuiden van België. In dit bijna ongerepte bosgebied vindt u romantische stadjes, idyllische heuvels en kleine beekjes, dus kamperen in de Ardennen is ideaal voor wie vakantie wil vieren in een natuurlijke omgeving. Lees meer...

Camping in de Ardennen

Beleef de Ardennen op een camping

Kamperen kan de perfecte manier zijn om uw vakantie in de Ardennen door te brengen. Op een camping kunt u gezellig samenzijn, spetteren in het zwembad en u uitleven in de verschillende sporten die de camping aanbiedt. Vanaf de camping kunt u mooie wandelingen of fietstochten maken, om zo het bosrijke heuvelachtige landschap en de kleine dorpjes te ontdekken. 

Wilt u meer weten over kamperen in de Ardennen, neem dan contact op met de deskundige reisadviseurs van LuxCamp.

Kies voor een campingvakantie in de Ardennen!

Hieronder hebben we enkele redenen voor u op een rijtje gezet waarom de Belgische Ardennen de ideale bestemming is om op vakantie te gaan.

  • Ongerepte natuur
  • Perfect om te fietsen en te wandelen 
  • Ideaal voor een korte vakantie
  • Geweldige campings

Mooie campings in de Ardennen

Over het algemeen zijn de campings in België van hoog niveau, en de campings in de Ardennen vormen daarop geen uitzondering.

Camping Floreal la Roche is prachtig gelegen aan de rivier en in het bos, wat bijdraagt aan een ontspannen vakantiesfeer. U vindt er een prachtig kasteel als hoofdgebouw, een heerlijk zwembad en kindvriendelijke activiteiten in de kinderclub.    

Bekijk ook onze andere geweldige bestemmingen in België.