Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Natuurrijke en luxe camping Zuidoost-Slovenië
Een actieve kampeervakantie met de kinderen? Zuidoost-Slovenië leent zich er perfect voor. In het gebied bevinden zich verschillende kleine en middelgrote campings, waar het lekker en luxe kamperen is in een stacaravan van LuxCamp. Bovendien steekt u zo de grens over naar buurland Kroatië, waar u bijvoorbeeld hoofdstad Zagreb bezoekt. Bekijk het LuxCamp aanbod nu op de website en neem gerust contact op bij specifieke vragen. Lees meer...

CAMPING ZUIDOOST-SLOVENIË

Camping in Zuidoost-Slovenië

Gegarandeerd genieten op een camping in Zuidoost-Slovenië 

  • Bijzondere natuuromgeving
  • Perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van hoofdstad Ljubljana
  • Vlakbij de grens met Kroatië
  • Relatief voordelige prijzen ter plekke

Alhoewel het gebied een rijk verleden heeft, is Slovenië een relatief jong land. Het land is omsloten door Italië, Hongarije, Oostenrijk en Kroatië, en dat brengt de nodige invloeden met zich mee. Afwisseling zie je niet alleen terug in de cultuur en het eten, maar ook bij uitstek in de natuur. In Zuidoost-Slovenië gaat dit van glooiende berglandschappen, watervallen en meren tot een kleine maar op en top mediterrane kustlijn. Een luxe stacaravan op een camping voor Pinksteren boeken? Overweeg zeker een luxe kampeerplek op Camping Terme Catez.

Camping & Bezienswaardigheden

Camping Terme Catez 

Deze luxe camping is een van de beste in de regio. Hoogtepunt is het gigantische zwemcomplex, voorzien van water uit de warmwaterbronnen in de buurt. Kinderbaden, watervallen, olympisch bad, lazy river en tropisch binnenbad: het is slechts een greep uit wat dit waterpark te bieden heeft. U geniet van nog meer camping luxe, want vanuit uw stacaravan loopt u zo het complete vakantiecomplex op. U maakt vanaf uw vakantie camping gebruik van alle extra voorzieningen, zoals de wellness en golf faciliteiten, een supermarkt, restaurant Grill en zelfs een casino.

Bezienswaardigheden in Zuidoost-Slovenië 

De prachtige natuur van Slovenië speelt absoluut de hoofdrol tijdens uw kampeervakantie. Ten noorden van dit gebied ligt bijvoorbeeld het meer van Bled. Een bezoek aan het kerkje aldaar, gelegen op en eilandje midden in het meer, is een bijzondere ervaring. Bovendien ligt de regio zeer centraal voor uitstapjes met de auto naar bijvoorbeeld buurlanden Italië en Kroatië. Bezoek ook eens een wijnproeverij in de buurt. En wat dacht u van een bezoekje aan de hoofdstad van het land, het kleine maar verrassende Ljubljana?

Strand en natuur in Zuidoost-Slovenië

Vanuit elke willekeurige camping in Zuidoost-Slovenië loopt of fietst u zo de natuur in. Bovendien rijdt je binnen een half uur zo de korte, maar sfeervolle kustlijn tegemoet. Geniet u juist van majestueuze berglandschappen? Het Sloveense Alpengebied ten noorden van deze bestemming is grotendeels onderdeel van een Nationaal Park.

Diepe wouden en kraakheldere meren afgewisseld met charmante gehuchten: het is volgens velen een van de mooiste gedeeltes van het land. In Zuidoost-Slovenië geniet u van dit alles in de zachte weersomstandigheden van een mediterraan klimaat. Dat betekent gematigde winters en zonnige zomers.