Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Leer de Italiaanse Bloemenrivièra beter kennen
Wij kennen de Italiaanse Bloemenrivièra Tijdens een kampeervakantie aan de Italiaanse Bloemenrivièra krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit gedeelte van Italië beschikt over een prachtige groene kuststrook waar u op vele stranden kunt vertoeven. Onze adviseurs hebben dit gebied vaak bezocht en kunnen u uitstekend adviseren bij het vinden van de juiste vakantiecamping die voor u geschikt is. Vind nu uw volgende camping vakantie op onze website of neem contact op met onze medewerkers. Lees meer...

Camping aan de Italiaanse Riviera

De stranden van de Italiaanse Bloemenrivièra

Het prachtige strand Ventimiglia

De kust van de Bloemenrivièra kan verdeeld worden in een westelijk deel (Riviera di Ponente) en een oostelijk deel (Riviera di Levante). De havenstad Genua ligt in het midden. In beide gedeeltes zijn prachtige zandstranden te vinden. Een van de mooiste stranden is Ventimiglia. Zodra u de Franse grens passeert, is dit een van de eerste Italiaanse dorpen die u tegenkomt. Het privéstrand Spiaggia dei Balzi Rossi wordt omgeven door roodbruine kliffen en schitterende bloemen en planten. De ideale plek om te snorkelen in het azuurblauwe water.

Strandplezier in Albenga

Rondom de plaats Albenga vindt u vele mooie stranden. Op deze locatie waait vaak een koele bries, waardoor de ideale omstandigheden ontstaan voor surfen en zeilen. Bovendien is de stad zelf een bezienswaardigheid. Het is een van de drie oudste Romeinse dorpen in de Rivièra. De stad is zeer goed bewaard gebleven, en de badplaats Alassio ligt bovendien zeer dichtbij. Deze sfeervolle badplaats beschikt over gekleurde huizen die direct aan het fijne zandstrand liggen. U voelt op de stranden de authentieke Italiaanse sfeer, waardoor u een heerlijk vakantiegevoel krijgt.