Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Zeker boeken bij lux-camp.nl

iDEAL
Betaal snel, gemakkelijk en veilig uw vakantie bij LuxCamp via iDEAL. iDEALis een online betaalmiddel waarmee u eenvoudig betalingen met uw eigen bank kunt verrichten. U hoeft geen speciaal account aan te maken of ergens te registreren. Als u hier in ons klantenportaal inlogt met uw reserveringsnummer en klantnummer en kiest voor iDEAL, dan wordt u automatisch doorgeschakeld naar de website van uw eigen bank. De iDEAL-afschrijving is direct zichtbaar in uw rekeningoverzicht en in het klantenportaal op onze website.

In ons klantenportaal kunt u overigens ook met VISA of Mastercard betalen. Net zo veilig!

SGR
CampingVision AG, waar LuxCamp toe behoort, (KvK: CH-660-2192912-7 SGR-deelnemersnummer: 3656) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. 

Per 1 februari 2021 gaat de SGR opnieuw een consumentenbijdrage invoeren vanwege de huidige coronacrisis. Deze consumentenbijdrage is € 10, - per boeking. Reissommen tot € 150, - zijn vrijgesteld van deze bijdrage. Op de site van de ANVR vindt u meer informatie hierover. 

Trustpilot is een website waar consumenten reviews kunnen plaatsen over producten en diensten. Lees alle beoordelingen over LuxCamp hier