Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Bekijk de vele topcampings die wij aanbieden in Montenegro en boek uw vakantie tegen de beste prijs bij LuxCamp. Ontdek en vergelijk een breed scala aan stacaravans, glamping tenten en kampeerplaatsen aangeboden door onze partners en kies de juiste accommodatie voor uw familievakantie.

Bekijk de vele topcampings die wij aanbieden in Montenegro en boek uw vakantie tegen de beste prijs bij LuxCamp. Ontdek en vergelijk een breed scala aan stacaravans, glamping tenten en kampeerplaatsen aangeboden door onze partners en kies de juiste accommodatie voor uw familievakantie. Lees meer...
De meest populaire bestemmingen in Montenegro (1)
Kuststreek Montenegro
Vergelijk de topcampings die wij aanbieden in de Kuststreek van Montenegro en boek uw vakantie tegen de beste prijs bij Allcamps. Ontdek en vergelijk het ruime aanbod stacaravans, glamping tenten...
Vergelijk de topcampings die wij aanbieden in de Kuststreek van Montenegro en boek uw vakantie...
  • Kilometers lange stranden
  • De nieuwe Côte d'Azur (maar dan goedkoper)
  • De baai van Kotor
3 beschikbare camping
Beschikbaarheid controleren

Campings in Montenegro

Over Montenegro

Montenegro ligt onder Kroatië en is een van de nieuwste landen van Europa. Montenegro is ontstaan doordat het land zich afscheidde van Servië. Montenegro is 3x zo klein als Nederland, maar kent maar liefst 5 Nationale Parken. Twee daarvan staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Een van de populairste bestemmingen binnen Montenegro is Kotor, een prachtig stadje aan de gelijknamige baai. Hier komen cruiseschepen en dit gedeelte van de kust wordt al het nieuwe St. Tropez genoemd. Daarnaast zijn in Montenegro de langste stranden van de Adriatische kust te vinden!

Het land kent veel bezienswaardigheden met een natuurlijk of religieus karakter, zoals kloosters, kerken en meren. Laat u verrassen door de natuurlijke schoonheid in bijvoorbeeld Durmitor National Park en bezoek daar de Tarakloof, de grootste kloof van Europa, die op het diepste punt maar liefst 1300 mtr diep is! 

De hoofdstad van Montenegro, Podgorica, telt 180.000 inwoners. De kleine dorpjes in het binnenland zijn nog ongerept en er komen nog maar weinig toeristen. De plaatsjes aan de baai van Kotor zijn prachtig. De pittoreske straatjes, oude stadsmuren, boulevards, leuke restaurants en winkeltjes nodigen zeker uit tot bezoek.

Montenegro is een erg veilig land. De wegen zijn over het algemeen redelijk, met name aan de kust. De officiële munteenheid van Montenegro is de euro.