Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Campingvakanties aan een prachtig strand
Aan de westkust van Griekenland ligt het prachtige eiland Corfu, een groen eiland vol met olijfbomen, met een aangenaam warm klimaat. Corfu is een paradijselijk eiland met talrijke olijfbomen en talrijke bloemen. Het eiland heeft ook enkele van de mooiste zandstranden. Boek nu uw strandvakantie met LuxCamp! Lees meer...

Campings op Corfu

Waarom kiest u voor Corfu?

De TOP 4 redenen om voor Corfu te kiezen:

  • Prachtig landschap met olijfbomen
  • Heerlijk klimaat
  • Lange, mooie zandstranden
  • Een breed scala aan watersporten voor het hele gezin


Corfu in het kort

De bevolking van Corfu is buitengewoon vriendelijk en gastvrij. Corfu stad heeft een hele oude vesting, Paleo Fourio, die is gelegen op een groot plein. Slenter ook over eens over Liston, de bekendste plek van Corfu-stad. een brede wandelpromenade gebouwd door de Fransen, met vele restaurantjes en bars. Corfu stad is een enorm elegante stad en een bezoek zeker waard. Op Corfu vindt u ook vele olijfbomen.

Strand en natuur op Corfu

Het eiland Corfu biedt vele stranden met voor elk wat wils. De meeste stranden zijn afgelegen en bieden veel privacy, maar er zijn ook drukke stranden, met bars en restaurants voor het grote publiek. De lange zandstranden van Corfu zijn geschikt voor gezinnen met kinderen. Natuurlijk vindt u ook stranden met rotsen en stenen. Maar bij alle stranden is de zee kristalhelder en azuurblauw. Ook worden er tal van watersporten aangeboden, bijvoorbeeld duiken, snorkelen, windsurfen of jetskiƫn.