Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Kamperen in Wassenaar en omgeving, voor elk wat wils
De Nederlandse kust in de omgeving van Wassenaar staat bekend om haar aangename en levendige uitstraling met een van de grootste bosgebieden in het land. Het is een trekpleister voor diegenen die graag genieten van de mooie dingen in het leven. Met alle faciliteiten en grotere steden op steenworp afstand is dit een fijne omgeving voor uw vakantie. Vraag eens bij onze medewerkers van Lux-camp wat deze voor u te bieden heeft. Lees meer...

CAMPING IN WASSENAAR

Wat maakt de Nederlandse kust bij Wassenaar zo bijzonder?

LUX-camp zet de vier highlights graag voor u op een rijtje:

Een van de prachtigste stranden

Top twee van de groenste gebieden

Attractiepark

Cultuur en historie

Deze streek is van oudsher al een trekpleister voor de welgestelde Hagenaars, adellijken en mensen van koninklijke komaf. U kunt kiezen voor een dagje wandelen in het bos of aan het strand om vervolgens de kinderen te verrassen met een dag in attractiepark Duinrell. Maar ook flaneren op de boulevard van Scheveningen of winkelen in Den Haag is binnen handbereik.

Tijdens het ongedwongen kamperen vindt u het prettig dat het u aan niets ontbreekt. De omgeving zorgt voor uw vertier en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt in uw stacaravan op de luxe camping.

De mooiste campings voor kamperen in Wassenaar

Camping Koningshof

Op de camping vindt u een verwarmd binnenzwembad en de stacaravans zijn comfortabel. Alle voorzieningen zijn bij de hand op de camping en uw stacaravan bevindt zich op steenworp afstand van strand en zee.

Camping Duinrell

Op de camping ontbreekt het u aan niets op het gebied van winkels, restaurant en entertainment in de Duinrell Plaza. In de winter heeft u onbeperkt toegang tot het Tikibad.

Groenste gebied

Het Noordzeestrand op 4 kilometer afstand van Wassenaar is een zeer breed strand met hoge duinen. Het totale natuurgebied rond Wassenaar aan bos en strand beslaat 55 hectare. Het is een van de grootste bosgebieden in ons land en u kunt er fietsen, wandelen, hardlopen en vissen.

Een kilometer of 15 verderop bevindt zich het Scheveninger strand en ook het Katwijker strand is op korte afstand van Wassenaar. Het heerlijke zeeklimaat zorgt voor wat zachtere winters en in de zomer is het aan zee ook heerlijk vertoeven terwijl u geniet van uw camping luxe.

Dagjes uit

Natuurlijk mag u uw kinderen een dagje Duinrell niet onthouden. Maar wanneer u graag historische gebouwen ziet, vindt u in Leiden veel monumenten waar u uw hart kunt ophalen. De bollenstreek en de Keukenhof liggen iets ten noorden van het dorp en tijdens een verblijf op de camping met Pinksteren moet u deze zeker bezoeken.

U zit midden in het groene hart van de Randstad en u kunt in diverse steden winkelen, eten, genieten van theater en het bruisende stadsleven om uw kampeervakantie tot een onvergetelijk moment in uw leven te maken.