Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Kamperen op het eiland Rab
Het kleine eiland Rab is een van de meest populaire bestemmingen aan de Kroatische Adriatische Zee. Met een totaal van 3 campings is het ideaal voor een ontspannende gezinsvakantie. Het milde mediterrane klimaat en de prachtige zandstranden staan garant voor een ontspannen verblijf in Kroatië. Lees meer...

Campings op het eiland Rab

Meer over het eiland Rab

Het eiland Rab ligt in de Kvarner baai in het noordwesten van Kroatië. Het is ongeveer 91 vierkante kilometer groot, 22 kilometer lang en 10 kilometer breed op het breedste punt. Pag, Cres, Krk en Dolin zijn de naburige eilanden. Als u een luxe camping op Rab boekt, kunt u de andere eilanden tijdens dagtochten per boot bezoeken. Rab is een van de dichtst beboste eilanden van het land, met ongeveer de helft van de oppervlakte bedekt met bossen.

Daarom kiest u voor een vakantie op Rab

  • mild klimaat aan de Kroatische Adriatische Zee
  • fijn zandstrand met veel schaduw
  • veel te doen voor jong en oud

Een kampeervakantie op het eiland Rab is leuk voor het hele gezin. LuxCamp biedt u een ruime keuze aan campings. In Lopar vindt u de populaire camping San Marino. Het ligt aan het 1.500 meter lange Paradijsstrand en biedt een breed scala aan diensten voor kinderen. De kinderspeeltuinen en het animatieprogramma zorgen voor plezier en vermaak.

Stranden op het eiland Rab

Het paradijselijke strand in Lopar loopt langzaam af in de zee en is daarom vooral populair bij gezinnen. Het strand biedt activiteiten zoals waterfietsen, waterglijbanen, tennis en minigolf. In het dennenbos vindt iedereen een schaduwrijke plek bij hoge temperaturen. Aan de andere kant van het eiland is er een groot zandstrand genaamd Pudarica, dat met de auto of boot te bereiken is. Het wordt gekenmerkt door kristalhelder water en een rustige ligging.