Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Leer Hessen beter kennen
Wij kennen Hessen! Tijdens een camping vakantie in Hessen verblijft u in een van de talrijke bossen die Midden-Duitsland rijk is. Geniet tijdens uw vakantie van heerlijke meren, heide- en veenlandschappen, rivieren als de Lahn en de Rijn, pittoreske vakwerkhuizen en architectonische monumenten. Onze adviseurs hebben de meeste vakantie campings bezocht. Daarom kunnen zij u een uitstekend persoonlijk advies geven over de beste campings in de regio. Vind en boek nu uw volgende camping vakantie via de website of neem telefonisch contact op met een van onze adviseurs. Lees meer...

Camping in Hessen

Waarom kiezen voor een camping vakantie in Hessen?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een camping vakantie in de regio Hessen.

Hoogtepunten van Hessen:

  • Prachtige groene bosrijke omgeving
  • Bezoek de wereldstad Frankfurt am Main
  • Vele kuuroorden en beautycentra in de buurt
  • Verken het gebied rondom Hessen

    De regio Hessen is zeer uitgebreid, met het Sauerland in het noorden, het Odenwald in het zuiden, de Rhön in het oosten en de Taunus in het westen. Deze veelzijdige streek biedt een prachtige natuur, en een rijke cultuur en historie. Vanaf de camping is het gemakkelijk om de wereldstad Frankfurt am Main te bezoeken. Deze internationale stad bevat het moderne financiële centrum van Duitsland. Andere steden als Darmstadt en Hanau zijn ook een bezoek waard. Hanau is de geboortestad van de gebroeders Grimm. 

    In de gehele regio van Hessen bevinden zich vele kuuroorden waar u zich heerlijk kunt laten verwennen. Houdt u van Duitse wijnen? In het wijnbouwgebied Rheingau vindt u prachtige wijnen om te proeven. Het stadje Rüdesheim dat in dit gedeelte ligt, bevat een gezellig centrum met cafés en restaurants. U heeft in Hessen een onvergetelijke vakantie.