Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Kom tot rust op een luxe camping in Noord-Brabant!
Noord-Brabant is een ideale plek om tot rust te komen en uit te waaien naar allerlei attracties in de omgeving. Bent u toe aan een vakantie waarin u echt tot rust komt? Blijf dan in eigen land en geniet op een luxe kampeerplek op een gezellige camping. LuxCamp voorziet u graag van meer informatie: aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Lees meer...

CAMPING IN NOORD-BRABANT

U zult zich niet vervelen in Noord-Brabant!

LUX-camp zet de vier highlights graag voor u op een rijtje:

Brabantse gezelligheid in de vele eetgelegenheden

Beekse Bergen biedt avontuur voor jong en oud

Cultuur snuiven in musea of de abdij, bij de beiaard of in het kunstatelier

Genieten van de prachtige natuur op bijvoorbeeld de landgoederen of de heide

De mooiste gebieden om te kamperen in Noord-Brabant

Voor de avonturistische luxe-kampeerder is er Beekse Bergen, een dierenpark waar u oog in oog met roofdieren zult staan. De kleine avonturiers halen hun hart op in speelpark Beekse Bergen. Voor deze attracties hoeft u niet ver te reizen vanaf uw stacaravan: LUX-camp informeert u graag over de mooiste camping van het gebied die ook nog eens op loopafstand van het park ligt.

Camping Beekse Bergen

Direct naast Safaripark en Speelland Beekse Bergen ligt deze schitterende vakantiecamping. Uw luxe kampeerplek wordt de uitvalsbasis voor een avontuurlijke tijd 'ertussenuit'.

 

Actief in de natuur in Noord-Brabant

Combineert u uw kampeervakantie liever met sportieve activiteiten? In Hilvarenbeek kunt u kanoën, handboogschieten en uiteraard is het gebied uitermate geschikt om in te wandelen of fietsen.

Er liggen verschillende landgoederen en akkerlanden in de omgeving en ook op de heide is het goed tot rust komen.

Bezienswaardigheden in de regio

Vanuit uw stacaravan kunt u een heel scala aan bezienswaardigheden bezoeken. Hilvarenbeek kent een lange geschiedenis, waarvan de sporen nog duidelijk zichtbaar zijn in de dorpskern. Zo vindt u aan het Vrijthof naast verschillende karakteristieke woningen en een kerk, de 17e-eeuwse Gebodenlinde, waaronder in vroeger tijden de verordeningen werden bekend gemaakt. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan beltmolen De Doornboom. Ook musea zijn er in Hilvarenbeek te kust en te keur.

Zo kunt u in Museum De Dorpsdokter 200 jaar geschiedenis van de gezondheidszorg bekijken en neemt Museumbrouwerij De Roos het ambacht van het bierbrouwen onder de loep. Museumboerderij Grutje neemt u mee naar het leven in Hilvarenbeek van rond 1900. Bent u liefhebber van Tuchinski, dan bent u in Museum Dansant aan het goede adres en om het echte Brabant te proeven moet u in Museum Soet en Vermaeck geweest zijn.