Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Leer Limburg beter kennen
Wij kennen Limburg! Tijdens een camping vakantie in Limburg heeft u soms het gevoel in het buitenland te vertoeven. U vindt er glooiende heuvels en het ware bourgondische leven. Als u door de historische straten van Maastricht wandelt, waant u zich soms even in Frankrijk. Onze adviseurs hebben de meeste campings bezocht. Zij kunnen u daarom uitstekend adviseren over de vakantie camping die voor u het meest geschikt is. Vind en boek nu uw volgende camping vakantie in Limburg via onze website of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Lees meer...

Camping in Limburg

Waarom kiezen voor een camping vakantie in Limburg?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een camping vakantie in Limburg.

Hoogtepunten van Limburg:

  • Prachtige natuur met hoge heuvels en stromende beekjes
  • Ervaar het bourgondische leven in de gezellige cafés en restaurants
  • Bezoek steden als Maastricht, Venlo of Roermond
  • Vele wandel- en fietsroutes in de omgeving
  • Verken het gebied rondom Limburg

    Limburg kent prachtige natuurgebieden waar u met uw gezin mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Het heuvellandschap lijkt op een mozaïek dankzij de hoogteverschillen. Wanneer u de hoogste berg van Nederland wilt 'beklimmen', dan bezoekt u de Vaalserberg. U vindt hier ook het Drielandenpunt, waar Nederland, Duitsland en België samenkomen. Ook komt u in Limburg veel kalksteengroeves tegen.

    Een andere stad die veel toeristen trekt is Valkenburg. In Valkenburg kunt u meerdere grotten bezoeken. De Fluwelengrot is bijvoorbeeld opengesteld voor bezoekers. Deze grot ontstond door de bouw van het Kasteel van Valkenburg. In de Gemeentegrot zijn diverse fossielen gevonden. Uiteraard mag een bezoek aan de hoofdstad Maastricht niet missen. Deze bruisende stad heeft prachtige winkelstraten en diverse terrassen, waar een heerlijk Limburgs speciaalbier simpelweg het beste smaakt.