Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Voorzieningen op de camping

Zijn alle voorzieningen op de camping gratis te gebruiken? 

  • Voorzieningen als Wifi, ligbedden en sommige aquaparken op de camping, zaken die niet direct met uw boeking van uw accommodatie te maken hebben, zijn meestal niet in de prijs inbegrepen.
  • Verhuurbedrijven zoals duikscholen, wellness, fietsverhuur of verhuur van ligbedden en parasols, zijn niet inclusief in de prijs, omdat dit vaak door een ander bedrijf op de camping gerund word. LuxCamp heeft hier geen prijzen van beschikbaar.
  • Indien u van deze voorzieningen gebruik wilt maken, dient u dit ter plaatse te betalen.


Hoe zit het met de openstelling van de voorzieningen?

  • Sommige voorzieningen en faciliteiten kunnen in het voor- en naseizoen niet, of beperkt, gebruikt worden (bv supermarkt, animatie en zwembaden)
  • Dit wordt door de camping ter plaatse bepaald, afhankelijk van bv. bezetting, het weer en temperatuur. LuxCamp kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer voorzieningen of faciliteiten gesloten zijn.

Ik heb weleens gehoord dat er op campings faciliteiten dicht zijn tussen de middag?

  • Dat komt soms voor inderdaad! Houdt er rekening mee dat op sommige campings de siësta in acht wordt genomen. Met name op Italiaanse campings kunt u soms op bepaalde tijden rond het middaguur geen gebruik maken van het zwembad, ook andere faciliteiten zijn niet of in mindere mate beschikbaar en zelfs de slagboom gaat dan niet open. U kunt dan tijdens de siësta de camping niet op of af.

Mag iedereen van het gezin vrij gebruik maken van de zwembaden en de glijbanen?

  • Op sommige campings geldt er een toeslag voor het gebruik van de (binnen-)zwembaden en glijbanen. Ook geldt er vaak een minimumleeftijd of -lengte voor het gebruik van de zwembaden en de glijbanen. U dient te allen tijde de instructies van de badmeester of campingmedewerkers op te volgen. Ook komt het soms voor dat zwembaden en of glijbanen gesloten zijn tijdens de siësta.

Waar moet ik verder nog op letten? 

  • Alle voorzieningen vallen onder de verantwoordelijkheid van de camping. LuxCamp kan niet aansprakelijk worden gesteld voor netheid, openingstijden en kwaliteit.
  • Als u eerder aankomt, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, maar de camping kan u een aparte vergoeding in rekening brengen.  

♦ Wij hopen uw vraag hiermee beantwoord te hebben, en wensen u een hele fijne vakantie. ♦ 

  Heeft u meer vragen, klik dan op de knop. U keert dan weer terug naar het overzicht met alle vragen.