Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Heeft u een wens of voorkeur doorgegeven?

Hoe wordt mijn wens behandeld?

  • Als u algemene wensen of opmerkingen heeft doorgegeven, geven wij die aan de aanbieder van de accommodatie door. Enkele aanbieders accepteren helaas geen wensen.
  • Doorgeven van een wens wordt automatisch gedaan zodra onze medewerkers uw boeking behandelen. 
  • Als er een wens of opmerking doorgegeven wordt, betekent dat niet dat deze gegarandeerd kan worden. Een wens blijft een voorkeur en geen garantie.


Ik wil graag naast familie of vrienden staan. Waar moet ik op letten? 

  • Wij verzoeken u vriendelijk om dit in uw boeking te vermelden bij opmerkingen. Indien mogelijk vermeld u het boekingsnummer van de andere familie(s) erbij, of in elk geval de namen. Als u dit later doorgeeft, stuur dan een mail naar info@lux-camp.nl.
  • Houdt u er rekening mee dat wensen alleen doorgegeven kunnen worden indien u allebei dezelfde soort accommodatie heeft geboekt. 
  • Als de naam van de accommodatie van de andere familie afwijkt van die van u, is het niet mogelijk om naast elkaar geplaatst te worden, omdat in de meeste gevallen dezelfde soort accommodaties bij elkaar staan op de camping. 
  • Niet alle aanbieders accepteren wensen. Is het niet mogelijk om een wens door te geven, dan zullen wij u hierover op de hoogte stellen nadat uw boeking bij ons is binnengekomen.
  • Een enkele aanbieder biedt de mogelijkheid om een naast elkaar garantie bij te boeken. Deze kost € 30 per stacaravan en daarmee krijgt u de garantie dat u naast, tegenover of achter elkaar staat. Er staat dan nooit een andere stacaravan tussen de geboekte stacaravans. Als de naast elkaar garantie bij uw accommodatie mogelijk is, dan komt u deze tegen onder de extra’s tijdens het boekingsproces.


Waar moet ik rekening mee houden als ik een voorkeur heb voor een bepaalde ligging of soort plaats. 

  • Door de flexibiliteit in aankomst- en vertrekdagen van onze vakanties, kunnen wij niet garanderen dat een door u doorgegeven voorkeur voor een bepaalde ligging of soort plaats (schaduw, rustig, bij het zwembad etc). kan worden uitgevoerd.
  • De exacte ligging van de accommodatie kan niet van tevoren doorgegeven worden. Vragen met betrekking tot ochtend- of avondzon bij de accommodatie of een plaats in een bepaalde straat op de camping kunnen wij niet beantwoorden. Uiteraard kunnen wij uw wens wel voor u doorgeven.


In het algemeen kunnen wensen en voorkeuren niet gegarandeerd worden. 

♦ Wij hopen uw vraag hiermee beantwoord te hebben, en wensen u een hele fijne vakantie ♦ 

  Heeft u meer vragen, klik dan op de knop. U keert dan weer terug naar het overzicht met alle vragen.