Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Informatie over uw geboekte extra's

Hoe weet ik welke extra's ik geboekt heb en welke inclusief zijn?

 • Extra's kunnen tijdens het maken van de boeking worden bijgeboekt.
 • Als u Extra's heeft bijgeboekt (bv. bedlinnen en handdoeken) vindt u deze op uw voucher onder het kopje "Extra's en Toeslagen". Hieronder vindt u ook alle Extra's die inclusief zijn. 
 • Extra's die niet op uw voucher staan, zijn niet voor u aanwezig in de accommodatie.

Kan ik ter plaatse nog Extra's bijboeken?

 • In veel gevallen is dit niet mogelijk. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we u de extra’s altijd vooraf bij te boeken. De voorraad van kinderbedjes, kinderstoelen, handdoeken, bedlinnen, etc. is vaak beperkt.

Hoe betaal ik mijn Extra's ? 

 • Vaak zijn Extra's al vooraf betaald bij het maken van de boeking. Houdt u er rekening mee dat sommige Extra's bij aankomst op de camping betaald dienen te worden, indien deze nog niet vooraf zijn betaald. Deze informatie staat onder "Extra's en Toeslagen" op uw voucher.

Waar en tot wanneer kan ik Extra's bijboeken? 

 • U kunt tot maximaal 3 weken voor vertrek Extra's bijboeken per mail via info@lux-camp.nl.
 • In veel gevallen dienen deze Extra's per omgaande betaald te worden. Dit kan via ons online klantenportaal.

Mag ik een bijzettentje plaatsen?

 • Dit is in sommige gevallen toegestaan, informeert u bij één van onze medewerk(st)ers of het is toegestaan bij de accommodatie die u heeft gereserveerd. Soms weten we dit uit ervaring en soms moeten we dit even voor u navragen. Als het is toegestaan, mag dit bijzettentje niet gebruikt worden om de maximale bezetting te overschrijden. Het bijzettentje mag (als het is toegestaan) maximaal 2 x 2 m zijn.

Zijn dekens/dekbedden en kussens inbegrepen?

 • In de meeste gevallen wel, het komt echter soms voor dat deze niet inbegrepen zijn. U vindt de informatie hierover terug onder het kopje slaapkamer bij de betreffende accommodatie op onze website.

Zijn handdoeken en bedlinnen inbegrepen?

 • Het komt soms voor dat bedlinnen en of handdoeken zijn inbegrepen, u kunt de informatie hieromtrent terugvinden op onze website, bij “extra’s inclusief “of bij “bij te boeken extra’s” of op uw voucher. Het komt ook voor dat de handdoeken en of het bedlinnen niet bij te boeken zijn, u dient deze in dat geval zelf mee te nemen.

Waar moeten we verder nog aan denken? 

 • Indien u zelf bedlinnen meeneemt, houdt u er dan rekening mee dat in het tweepersoonsbed vaak een tweepersoonsmatras heeft. Neem altijd de grootste maat mee die u heeft, dan weet u zeker dat deze niet te klein is.  
 • We wijzen u erop dat op sommige campings het bedlinnen bestaat uit wegwerpbedlinnen.♦ Wij hopen uw vraag hiermee beantwoord te hebben, en wensen u een hele fijne vakantie.  ♦ 

  Heeft u meer vragen, klik dan op de knop. U keert dan weer terug naar het overzicht met alle vragen.↷