Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Costa Brava: zon, zee en ruige natuur

Een stralende zon, een kristalheldere, azuurblauwe zee en ruige rotspartijen, begroeid met heerlijk geurende pijnbomen. Dat is het eerste wat u opmerkt als u de deur van uw caravan opent. Campings in Spanje aan de Costa Brava bieden u alles wat u maar wilt, of u nou de rust opzoekt of juist een hele actieve vakantie voor ogen hebt. Het aanbod van campings aan de Costa Brava is bovendien groot. Kijkt u eens in deze lijst, u vindt vast de perfecte camping voor u en uw gezin. Lees meer...

Campings Costa Brava

Campings aan de Costa Brava met LUX-camp

In uw comfortabele stacaravan van LUX-camp combineert u het luxueuze gevoel van een eigen vakantiehuisje met de vrijheid en het avontuur van een verblijf in de vrije natuur. Onze campings aan de Costa Brava zijn allen dicht bij de zee en voorzien van alle moderne gemakken. Vaak met eigen zwembad, eigen winkels, speeltuinen en sportieve activiteiten voor jong en oud. Uw boodschappen kunt u ter plekke doen in de campingwinkels en ook voor een gezellige bar of een goed restaurant met smaakvolle plaatselijke gerechten hoeft u het campingterrein niet te verlaten. De kampeerplekken zijn ruim, zodat u privacy heeft maar ook de gezelligheid die onlosmakelijk verbonden is met kamperen. 

Veel campings in Spanje aan de Costa Brava hebben bovendien interessante activiteiten voor jonge kinderen, zodat de ouders ook extra tijd met elkaar kunnen besteden. Voor cultuur kunt u naar Figueras, naar het wereldberoemde museum van Salvador Dalí. Ook Gerona is een bezoek meer dan waard en wilt u er echt een dag op uit, dan bent u van harte welkom in Barcelona. Bent u geïnteresseerd geraakt? Maak uw keuze en boek snel uw luxueuze kampeervakantie bij LUX-camp!