Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Genieten geblazen aan het zwembad op deze campings

De kinderen vermaken zich in het water, terwijl u zich totaal ontspannen op een ligbed vlijt. Het zonnetje op de bol, een drankje erbij en een goed boek binnen handbereik. De kinderen genieten, wat wilt u nog meer? Misschien is het tijd om zelf een duik te nemen. Ziet u het al helemaal voor zich? Bekijk hier direct de door LUX-camp zorgvuldig geselecteerde campings met zwembad. Lees meer...

Camping met zwembad

Een camping met zwembad voor een complete vakantiebeleving

Campings met zwembaden zijn er in Europa volop. Tegenwoordig komen zwemfaciliteiten echter in alle soorten en maten. Van een compleet waterpark tot een simpel pierenbadje: de keuze is zeer divers. Sommige campings pakken uit met baden in verschillende thema’s of zijn gelegen naast een groot zwemparadijs. Laat u bijvoorbeeld meevoeren op de stroomversnelling in een zogenaamde ‘lazy river’ van een zwemparadijs in lagune uitvoering. Of geniet samen met de kinderen van een heuse waterspeeltuin. De allerkleinste dreumesen maakt u natuurlijk blij met een veilig en kleurig peuterbadje. Hebben de ouders even een momentje voor zichzelf nodig? 

Een camping met zwembad en spa inclusief bubbelbad nodigt dan extra uit. Bovendien worden er mogelijk zwembadactiviteiten voor de kinderen georganiseerd. Voldoet voor uw gezin een goed verzorgd zwembad met glijbaan? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. De verschillende campings hebben stuk voor stuk hun eigen zwemfaciliteiten. Dus ligt uw zwemkleding al klaar? Want LUX-camp selecteert zorgvuldig de beste campings in Europa. Hiertussen vindt u geheid een camping met zwembad op de bestemming van uw keuze, passend bij de wensen van uw gezin. Boek nu!