Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Castilië-La Mancha, het hart van Spanje, verwelkomt je met open armen voor een onvergetelijke vakantie. Deze betoverende regio ademt een warme en uitnodigende sfeer, ideaal voor het hele gezin. Lees meer...

Campings Castilië-La Mancha

Ontdek Castilië-La Mancha:

Wandel door de oude straten van steden als Toledo, Cuenca en Albacete. Hier ontdekt u eeuwenoude charme en indrukwekkende architectuur, zoals de majestueuze kathedraal van Toledo.

Deze regio staat bekend om zijn wijnproductie, dus een bezoek aan een lokale bodega is een smakelijk avontuur. Proef de verrukkelijke Spaanse wijnen en geniet van heerlijke, traditionele gerechten in gezellige restaurants.

Voor de avontuurlijke reizigers zijn er prachtige natuurlijke schatten om te verkennen. Dompel uzelf onder in de turquoise meren en watervallen van natuurpark Las Lagunas de Ruidera, of verken de uitgestrekte vlaktes die Don Quichot inspireerden. Wandelpaden, fietstochten en paardrijden zijn hier populair.

Kortom, Castilië-La Mancha is een uitnodigende regio waar u de Spaanse cultuur, prachtige landschappen en heerlijke gerechten kunt ontdekken en koesteren. Hier beleeft u een vakantie vol avontuur en ontspanning, gewoon omdat het kan.