Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Bij LuxCamp kunt u nu ook uw kampeerplaats op veel van onze topcampings in Europa reserveren. Het was nog nooit zo eenvoudig om met uw eigen caravan, tent, vouwwagen of camper op vakantie te gaan! U hoeft alleen uw caravan of vouwwagen aan te koppelen, uw tent en de kampeerspulletjes in de achterbak of aanhanger te doen of uw camper klaar te maken. Lees meer...

Kampeerplaatsen

LuxCamp regelt uw kampeerplaats

Wij regelen de perfecte kampeerplaats op uw favoriete camping, en de vakantie kan beginnen. Geen gedoe met bellen of mailen naar het buitenland, gewoon een bevestiging in het Nederlands en ook uw betaling regelt u gemakkelijk via LuxCamp.

Als luxe campingspecialist weten we natuurlijk ook precies waar uw kampeerplaats aan moet voldoen. Door onze jarenlange uitstekende contacten met al die topcampings kunnen we de beste plaatsen regelen én hebben we voor ieder wat wils in ons aanbod. Schaduw, zonnig, aan zee of onder de bomen, met of zonder elektra en waterkraantje, het kan allemaal. Wilt u de hond meenemen? U ziet in een oogopslag of dat kan.