Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Een veelzijdige vakantie in Duitsland

Een vakantie voor de hele familie, waar vind je dat nog? In Duitsland natuurlijk, want hier genieten we niet alleen van een ongerepte natuur, maar ook van cultuur, beroemde bezienswaardigheden, lekker eten en sportieve uitstapjes. Lees meer...

Campings Duitsland

Campings in Duitsland: van natuur tot cultuur

Uitgestrekte wijnvelden, bergen, zee, bloemenvelden en stranden: u vindt het allemaal in Duitsland. Dat is precies de reden waarom vakantie houden op een camping in Duitsland zo'n goed idee is. Met wie u ook reist, hier is altijd een locatie te vinden waarmee iedereen tevreden is. Kies voor schitterende natuurgebieden, zoals de Eifel, het Beierse Woud of het Zwarte Woud. Langs de meanderende Moezel vindt u prachtige oude stadjes waar oude tijden lijken te herleven. Ook in de grote steden van Duitsland valt van alles te beleven; van gezellige winkelcentra tot bijzondere bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de beruchte Berlijnse muur, de prachtige Dom van Keulen, het beroemde Zwinger van Dresden, de sfeervolle Altstadt van de havenstad Bremen, Slot Neuschwanstein en ga zo maar door.

Duitsland staat ook bekend om het lekkere eten en het spreekt dan ook voor zich dat er in elke stad of plaats een keur aan restaurantjes te vinden is. Hier vindt u zowel de plaatselijke keuken, met bijvoorbeeld de beroemde varkenspoot en 'Sauerkraut', als wereldgerechten op de kaart. Ook op de camping zelf is vaak een restaurant of café te vinden. Bij een campingwinkel kunt u de nodige boodschappen doen. Zowel jong als oud kan genieten van prachtige zwembaden, al dan niet uitgerust met diverse glijbanen. Ga voor een veelzijdige vakantie voor de hele familie en kies uit de mooiste campings in Duitsland!