Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Alweer uitkijken naar volgend jaar!

Kan ik een voorboeking maken?

Wat fijn dat uw vakantie goed bevallen is! We zouden het leuk vinden uw positieve ervaring terug te lezen op onze Facebookpagina of op de site van Reisgraag, Trustpilot en/of Tripadvisor. En natuurlijk kunt u bij ons een voorboeking maken, heel graag zelfs. Geeft u per e-mail of telefoon uw gegevens aan ons door en wij zorgen ervoor dat wij uw voorboeking in behandeling nemen. Wat hebben we van u nodig: uw boekingsnummer van afgelopen jaar, zodat wij uw gegevens erbij kunnen zoeken, de camping en accommodatie waar u graag heen wil en de reisdata. Boekt u voor de eerste keer bij ons, dan hebben we uw persoonsgegevens nog nodig, alle namen en geboortedata van de reizigers, uw adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Is een voorboeking een definitieve reservering?

Nee, dat is niet het geval. Voorboekingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Zodra wij de prijzen en voorraad van onze partners doorkrijgen, nemen we de voorboekingen op volgorde van binnenkomst in behandeling. Het kan dus zijn dat de “voorraad” niet toereikend is voor het aantal voorboekingen wat we hebben ontvangen. Omdat de voorraad die we krijgen niet van tevoren 100% vast ligt, kunnen we van tevoren geen uitspraken doen over hoeveel boekingen we eventueel kunnen accepteren.

Wanneer hoor ik of mijn voorboeking kan?

Dit wisselt per partner, de ene partner geeft ons al in oktober of november de prijzen en voorraad een andere doet dat pas in december en weer een ander is al boekbaar in augustus. Zodra we weten of we uw voorboeking wel of niet kunnen honoreren, nemen we meteen contact met u op.

Waarom moet ik 75 euro aanbetalen voor een voorboeking?

Om te voorkomen dat mensen oneindig veel voorboekingen maken, hanteren de meeste reisorganisaties een aanbetaling voor een voorboeking. Deze krijgt u uiteraard per omgaande van ons terug als uw voorboeking niet doorgaat.

Kan ik meerdere voorboekingen plaatsen?

In principe accepteren wij 1 voorboeking per familie. In heel specifieke gevallen, kunnen we hiervoor een uitzondering maken. Houdt er wel rekening mee dat we voor elke voorboeking de aanbetaling van 75 euro hanteren. Neemt u contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor deze uitzondering. We gaan dan overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn de voorwaarden voor het maken van een voorboeking?

Voorboeken is natuurlijk een goede manier om alvast zeker te zijn van uw vakantie voor komend jaar. Daarnaast levert het ook voordeel op. Bekijk snel de voorwaarden op onze vroegboekpagina.