Tips en advies
020-2626344
Animatie 's avonds
hoogseizoen
Van harte welkom op camping Il Paese di Ciribi
Aan de rand van badplaats Ceriale, in de Italiaanse Bloemenriviera, ligt camping Il Paese di Ciribi. De sfeer op deze camping met luxe is gezellig te noemen. Veel bloemen, groen en ’s avonds op diverse plaatsen sfeerverlichting. Ook bij het zwembad is het dan nog goed toeven. De ronde vorm geeft het bad van zichzelf al meer sfeer. Voor de jonge kinderen is er een speciaal peuterbad. In de nabije omgeving van de camping is een groot waterpark dat genoeg vertier biedt voor een hele dag plezier en gratis is voor de gasten van Il Paese di Ciribi. Boek nu een stacaravan voor een fantastische vakantie op camping Il Paese di Ciribi. De luxe kampeerplek biedt u veel privacy.
Animatie 's avonds
hoogseizoen
ANIMATIE
Animatie 's avonds
hoogseizoen
Informatie
Faciliteiten
ANIMATIE
Animatie 's avonds
hoogseizoen

Camping Il Paese di Ciribi

Waarom camping Il Paese di Ciribi ?

•             Zowel overdag als ’s avonds veel sfeer op de camping

•             In de buurt van een groot waterpark en de zee

•             Veel sportfaciliteiten

Zwembad, strand en faciliteiten van de camping

Het blijft leuk om te kijken naar de verrassende trucs van een goochelaar. In het hoogseizoen komt hij regelmatig jong en oud vermaken op de camping. Het animatieteam biedt ook leuke activiteiten aan. De kinderen vermaken zich bij de club, in de speeltuin of in het zwembad. Heeft u behoefte aan ontspanning en verfrissing? Het zwembad met hydromassage is daarvoor een ideale plek. Naast het bad zijn ook een groot aantal ligstoelen aanwezig. Onmisbaar voor een heerlijke kampeervakantie.

Restaurants, bars en boodschappen doen

Voor een snelle maaltijd kunt u terecht bij de bar of bij het restaurant. Uiteraard is het ook mogelijk om voor langere tijd te tafelen en te genieten van voortreffelijk smakende streekgerechten. Luxe kamperen is tenslotte ook uzelf in de watten laten leggen.