Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Boek veilig en zonder risico's met onze Covid-garantie

Na een heerlijke zomer verwachten we u in 2022 ook een fijne campingvakantie te kunnen aanbieden. Maar voor dat extra beetje zekerheid geldt in 2022 voor veel accommodaties ook weer onze unieke Covid garantie:

100% terugbetaling, voucher + 5% of gratis omboeken

Als u dit logo bij de door u gekozen accommodatie ziet, profiteert u automatisch van deze garantie. 

Ontdek hieronder wat de gratis Covid-garantie betekent:


Covid Garantie

Van 28 tot 7 dagen voor aankomst

Voor de volgende Covid-gerelateerde reisbeperkingen krijgt u het volledige betaalde bedrag terug:

 • het land, de regio of camping is niet toegankelijk (lockdown)
 • u mag niet reizen vanuit de regio waar u woont (lockdown)
 • u moet op uw bestemming of bij thuiskomst in Nederland in quarantaine 

U mag ook kiezen voor een voucher voor het betaalde bedrag +5% extra korting. Deze voucher is te gebruiken in 2022 of 2023. Ook mag u uw vakantie gratis omboeken naar een andere bestemming uit ons aanbod.

Wordt binnen 6 dagen - 1 dag (12.00 uur) voor aankomst een van bovenstaande reisbeperkingen nieuw afgekondigd? Dan profiteert u ook van de Covid Garantie.

Let op: 

 • om gebruik te kunnen maken van de omboekings-, voucher- of terugbetalingsregeling, dienen de reisbeperkingen op de dag van de omboeking of annulering van kracht te zijn.
 • Indien u meer dan 28 dagen voor aankomst wilt omboeken of annuleren, gelden de reguliere boekingsvoorwaarden. 
 • Indien u kiest voor omboeken en de gewijzigde reis is goedkoper, dan rekenen wij de op dat moment geldende annuleringskosten over het prijsverschil. 
 • We raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten die ook dekking geeft indien u, of een van uw medereizigers, Covid-19 heeft, zoals onze verzekering van Campez Couvert

In de volgende gevallen is de Covid garantie niet van toepassing:

 • U mag niet reizen of moet in quarantaine (op vakantie of bij thuiskomst) omdat u, of iemand uit uw reisgezelschap > 12 jaar, niet (of onvoldoende) gevaccineerd is
 • U mag wel reizen zonder quarantaineverplichting met een Digitaal Corona Certificaat

U kunt kiezen uit een van de volgende mogelijkheden:

100% terugbetaling

Als uw vakantie niet door kan gaan vanwege een van de bovengenoemde COVID-gerelateerde reisbeperkingen, garanderen wij een volledige terugbetaling binnen 5 werkdagen. Deze garantie geldt voor nieuwe boekingen voor het seizoen 2022, ook voor boekingen die eerder dit jaar zijn gemaakt.

Kosteloos omboeken

Als u niet op vakantie kunt als gevolg van de bovenstaande COVID-gerelateerde reisbeperkingen, heeft u de mogelijkheid om uw vakantie om te boeken naar een van onze andere topcampings of naar een andere datum zonder wijzigingskosten. 

Onze standaardvoorwaarden voor alle accommodaties:

Voucher (+5% extra korting)

Als u niet op vakantie kunt als gevolg van de bovengenoemde COVID gerelateerde reisbeperkingen, bieden wij u een voucher voor het betaalde bedrag + 5% extra korting, te gebruiken in 2022 of 2023

Vroegboekvoorwaarden

Profiteer van onze vroegboekvoorwaarden:

 • Kosteloos annuleren tot 1 maart*
 • Leg uw vakantie vast voor maar € 75
 • 25% aanbetaling pas op 1 februari
 • Geen reserveringskosten!

* voor aankomsten na 1 april 2022

Lid ANVR en SGR

Bij LuxCamp is uw reservering in vertrouwde handen. Wij zijn lid van het ANVR en de SGR. Als reiziger kunt u er zeker van zijn dat uw geld veilig is, mocht onze organisatie in financiële problemen komen.

Gratis omboeken

Een andere camping, een andere accommodatie of een heel ander land? Tot 8 weken voor aankomst is dat in veel gevallen geen probleem. Neem contact op met onze reisspecialisten voor meer informatie.