Tips en advies
020-2626344

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren

1. Wanneer u een boeking bij ons heeft gemaakt, kunt u uw boeking kosteloos annuleren tot dat u de (aan)betaling heeft gedaan. Deze aanbetaling dient binnen 3 dagen naar ons overgemaakt te worden. Wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen, kunt u de boeking niet meer kosteloos annuleren en gelden de annuleringstarieven.


2.  Boekingen die plaatsvinden binnen 8 weken (last-minute) zijn uitgesloten van de mogelijkheid tot kosteloos annuleren binnen 3 dagen. Vanaf de datum van de last-minute boeking gelden de annuleringstarieven zoals weergegeven in het volgende schema.


3. Vroegboekingen kunnen kosteloos worden geannuleerd tot uiterlijk 31 januari van het jaar waarin de reis plaatsvindt.


Hieronder vind u de volgende annuleringskosten:

* meer dan 46 dagen voor vertrek                       20% van de reissom

* tussen 45 - 36 dagen voor vertrek                    50% van de reissom

* tussen 35 - 3 dagen voor vertrek                      80% van de reissom

* 2 dagen tot vertrek/no show                            100% van de reissom


4. Wilt u uw reis annuleren en heeft u al een (aan)betaling gedaan?

Hiervoor dient u schriftelijk of per email contact op te nemen met CampingVision AG. U wordt geadviseerd om de reden voor annulering te verklaren.

CampingVision AG heeft uw geboekte reis vastgelegd bij één van onze aanbieders en naar gelang de annuleringsdatum, dienen de accommodatie en de eventueel bijgeboekte extra's door CampingVision AG aan de desbetreffende aanbieder te worden afgerekend.

Op basis van o.a. deze criteria zijn de annuleringskosten op de volgende manier uitgesplitst. De annuleringskosten worden berekend vanaf de datum waarop de klant schriftelijk heeft opgezegd.


6. Mocht u besluiten - om wat voor reden dan ook - later op uw vakantiebestemming aan te komen of eerder te vertrekken, worden deze dagen berekend als 'no show' en dus voor 100% in rekening gebracht. U kunt geenszins aanspraak maken op gedeeltelijke restitutie van de reissom.


7. U kunt bij ons een zekerheidspakket afsluiten voor 2% van het totaalbedrag. Wij hanteren afgeronde bedragen. Het zekerheidspakket dekt uw annuleringskosten mits u ten laatste 1 dag voor vertrek vóór 12 uur annuleert en in het bezit bent van een doktersverklaring. Er geldt een eigen risico van 10% van het totaalbedrag plus de kosten van het zekerheidspakket.


De volledige voorwaarden van het pakket vindt u hier