Tips en advies
020-2626344
Afstand tot zee/meer
zee, 150 mtr
Hartelijk welkom bij LUX-Camp Clair de Lune
Camping Clair de Lune is een ideale locatie voor stellen en gezinnen die houden van luxe kamperen. Op uw luxe kampeerplek heeft u hoogstwaarschijnlijk een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Rust is op deze camping met luxe op het schiereiland Giens heel belangrijk. Om deze reden is er geen zwembad, zijn honden niet toegestaan en rijden er vanaf 22:30 uur geen auto’s op de camping. Spreekt u dit aan? Boek dan nu meteen een stacaravan op deze prachtige camping.
Afstand tot zee/meer
zee, 150 mtr
ALGEMEEN
Terrein
met terrassen
Afstand tot zee/meer
zee, 150 mtr
Gesproken talen
Engels, Nederland, Duits, Frans
Informatie
Faciliteiten
ALGEMEEN
Terrein
met terrassen
Afstand tot zee/meer
zee, 150 mtr
Gesproken talen
Engels, Nederland, Duits, Frans

Camping Clair de Lune aan de Côte d'Azur

Waarom camping LUX-Camp Clair de Lune?

• Op loopafstand van zee en dorp• Rustige locatie met veel natuurschoon • Mooie uitvalsbasis voor uitstapjes • Uniek concept: combinatie van hotelgevoel, kamperen en vakantiedorp

Strand en faciliteiten van de camping

Om de rust voor de gasten te waarborgen, is er geen zwembad aanwezig op de camping. Wel bent u met 10 minuutjes lopen op een prachtig zandstrand. Het Almanarre strand is een paradijsje voor windsurfers. Ook voor kinderen is dit een ideale plek om te spelen en te zwemmen. De zeebodem daalt namelijk heel geleidelijk. Het charmante dorp Giens ligt op een loopafstand van 5 minuten vanaf de camping.

Restaurants, bars en boodschappen doen

Iedere morgen is er voor u vers brood verkrijgbaar op de camping. Verder kunt u tijdens uw vakantie op camping Clair de Lune terecht voor een snack of afhaalmaaltijden. Ook een restaurant met een gevarieerde menukaart bevindt zich op de locatie zelf. Voor de dagelijkse boodschappen is er 6 km bij de camping vandaan een supermarkt. Geniet van uw luxe kampeervakantie in het Provençaalse land.